Aplicația ChatGPT ajunge pe Android

Aplicația ChatGPT ajunge pe Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 iul 2023

OpenAI lansează o aplicație pentru chatbot-ul ChatGPT care merge pe smartphone-urile cu Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum anunța OpenAI în urmă cu mai puțin de o săptămână, aplicația ChatGPT a ajuns și pe Android, sistemul de operare dezvoltat de Google, care stă la baza a miliarde de smartphone-uri.

Aplicația de Android vine la mai multe luni după lansarea celei de iPhone și oferă același set de funcționalități, în frunte cu suportul pentru comenzi vocale, care face ca chatbot-ul să funcționeze precum un asistent virtual.

Bing AI merge în Chrome și Safari, dar cu limitări mai stricte CITEȘTE ȘI Bing AI merge în Chrome și Safari, dar cu limitări mai stricte

La fel ca în cazul aplicației de iPhone, chat-urile sunt sincronizate automat, astfel că utilizatorul poate vedea și continua sesiunile începute pe alte platforme.

Aplicația ChatGPT ajunge pe Android după ce entuziasmul legat de chatboți pare să se mai fi domolit. În iunie, atât traficul, cât și numărul de instalări al aplicației de iPhone au scăzut, conform Sensor Tower.

Lansarea aplicației de Android merge pe un tipar similar cu lansarea celei de iPhone. La început, aplicația este disponibilă doar în Statele Unite, Brazilia, India și Bangladesh.

Ulterior, disponibilitatea va fi extinsă la nivel global. Dacă se repetă situația din cazul versiunii de iPhone, nu va dura mai mult de câteva săptămâni până când ChatGPT pentru Android va fi disponibil într-un mare număr de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
aplicație
chatgpt
chatbot
android
openai