Aplicația Messenger Lite, disponibilă oficial și în România

Aplicația Messenger Lite, disponibilă oficial și în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 apr 2017

Facebook anunță că versiunea simplificată a aplicației Messenger este acum disponibilă, cu câteva excepții, la nivel global.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând de astăzi, Messenger Lite este disponibilă în 132 de țări, inclusiv în țara noastră. Interesant este că Facebook nu a lansat aplicația și în unele din piețele importante, precum Statele Unite, Marea Britanie sau China.

Messenger Lite este o versiune simplificată a aplicației Facebook Messenger, lipsită de majoritatea funcționalităților adăugate în ultimii ani, precum Messenger Day, multitudinea de plugin-uri sau posibilitatea de gestiona SMS-uri.

Allview lansează smartphone-ul X4 Soul mini, cel mai ieftin din serie CITEȘTE ȘI Allview lansează smartphone-ul X4 Soul mini, cel mai ieftin din serie

Interfața aplicației este, de asemenea, mult mai simplă decât versiunea completă. Există trei secțiuni: lista de conversații recente, lista de contacte și pagina de profil care include și un număr redus de opțiuni de configurare.

Drept urmare, Messenger Lite este o aplicație care va fi apreciată de cei care folosesc doar funcția de chat. Aceasta va rula mai bine, inclusiv pe telefoanele mai slab dotate, și va realiza un trafic de date mai redus.

Messenger Lite a fost lansată inițial în octombrie 2016 dar a fost disponibilă, sub formă de test, doar în Kenia, Tunisia, Malaesia, Sri Lanka și Venezuela.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger