Aplicațiile de Android pe Windows 11 - indicate că ar fi cu promisiuni mari și rezultate slabe

Aplicațiile de Android pe Windows 11 - indicate că ar fi cu promisiuni mari și rezultate slabe
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 apr 2022

Mult mediatizatul suport pentru aplicațiile de Android din Windows este indicat că ar fi departe de ceea ce sperau utilizatorii, cu multe probleme de compatibilitate și lipsa a numeroase aplicații populare.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Chiar dacă Microsoft a implementat cu întârziere suportul pentru aplicațiile de Android în cea mai recentă versiune de Windows, ceea ce ar fi putut sugera că s-a lucrat pentru a veni cu un produs bun, realitatea nu ar coincide cu așteptările, conform relatărilor publice.

Cum arată primele review-uri, în acest stadiu, suportul pentru aplicațiile de Android este indicat că ar fi unul slab. Aplicațiile mobile ar folosi doar o mică parte a ecranelor mari și late de PC, iar sistemul de operare nu ar oferi opțiuni pentru îmbunătățirea experienței.

Reddit își îmbunătățește funcția de căutare CITEȘTE ȘI Reddit își îmbunătățește funcția de căutare

Apoi, ar apărea problema aplicațiilor disponibile. Din magazinul de aplicații ar lipsi numeroase titluri importante. Exemplul indicat este că la categoria Social nu ar exista Facebook, Instagram sau Twitter.

În schimb, este promovată, în cadrul secțiunii, aplicația TikTok.

viewscnt
Afla mai multe despre
aplicații
jocuri
android
windows