Pixel 6 respinge apeluri fără cunoștința utilizatorului

Pixel 6 respinge apeluri fără cunoștința utilizatorului
scris 19 apr 2022

Utilizatorii celui mai recent smartphone Google se plâng de un nou bug care le complică existența, unul responsabil de respingerea fără motiv a apelurilor primite.

Smartphone-urile Google, celebre pentru numărul mare de probleme pe care le fac posesorilor, continuă tradiția bug-urilor de toate felurile, cel mai nou model din serie nefăcând nici el excepție de la regulă.

Pixel 6 are deja o listă lungă de bug-uri raportate de utilizatori. La această listă se adaugă acum unul care respinge apeluri, frunstrându-și utilizatorii care nu găsesc vreo rezolvare.

Google lansează al treilea update de securitate în regim de urgență pe 2022 pentru Chrome CITEȘTE ȘI Google lansează al treilea update de securitate în regim de urgență pe 2022 pentru Chrome

Pe Reddit și alte rețele sociale crește numărul utilizatorilor Pixel 6 care se plâng că smartphone-ul respinge, de capul lui, apeluri fără să emită vreun sunet înainte sau ca utilizatorul să apese vreun buton.

Apelurile respinse astfel nu sunt nici anunțate prin notificări, deoarece telefonul consideră că respingerea a fost comandată de utilizator, astfel că apelurile sunt „îngropate” în istoric, fără ca utilizatorul să fie informat.

Până acum, nu a fost identificată cauza și nici o rezolvare de vreun fel, iar Google încă nu are un răspuns la această problemă.

viewscnt
Afla mai multe despre
pixel 6
bug
apeluri