Apple a anunțat data lansării iOS 16

Apple a anunțat data lansării iOS 16
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 sep 2022

Apple reușește să surprindă prin lansarea foarte rapidă a noii versiuni de iOS, care va fi disponibilă la doar câteva zile după prezentarea seriei iPhone 14.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul acesta, utilizatorii versiunilor anterioare de iPhone vor putea să instaleze și să folosească noua versiune a sistemului de operare fără a mai aștepta să iasă pe piață noile modele, tocmai prezentate de compania americană.

Din seara zilei de luni, 12 septembrie, Apple va începe să furnizeze cea mai nouă versiune de iOS, care este așteptată cu interes de mulți utilizatori prin prisma unora dintre noutățile promise.

VIDEO Apple a prezentat noua serie de smartphone-uri iPhone 14, cu conexiune la satelit pentru situații de urgență. Cât vor costa CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat noua serie de smartphone-uri iPhone 14, cu conexiune la satelit pentru situații de urgență. Cât vor costa

De departe cea mai așteptată noutate este configurarea lockscreen-ului, pe care pot fi plasat widget-uri și unde utilizatorii pot să modifice mai multe aspecte, inclusiv fonturile folosite pentru afișarea informațiilor.

Venită din partea Apple, această facilitate este surprinzătoare, deoarece reușește să ofere pentru iPhone un nivel de personalizare mai mare al lockscreen-ului decât în cazul Android-ului, sistem de operare mult mai permisiv, de obicei.

Printre celelalte noutăți notabile se numără funcțiile de editare și retragere a mesajelor în cazul iMessage și a aplicației de e-mail, funcția Passkeys, care își propune să înlocuiască parolele cu autentificarea biometrică și folosirea Apple Pay în alte browser decât Safari.

iOS 16 va putea fi instalat pe toate modelele de la iPhone 8 (inclusiv) la iPhone 14.

viewscnt
Afla mai multe despre
ios 16
iphone
apple