Apple a lansat iOS 15.5

Apple a lansat iOS 15.5
scris 17 mai 2022

Un nou update, de data aceasta minor, este disponibil pentru iPhone, alături de versiuni noi ale altor sisteme de operare dezvoltate de Apple.

Apple a lansat o nouă versiune a sistemului său de operare pentru iPhone. În ciuda indicatorului care ar sugera altceva, iOS 15.5 este un update care aduce puține noutăți vizibile, dar repară diverse alte probleme și bug-uri.

iOS 15.5 adaugă două noi butoane în aplicația Wallet, prin care utilizatorii pot trimite și cere să li se livreze bani - asta în regiunile în care funcția Apple Cash este disponibilă.

Apple testează primul iPhone cu USB-C CITEȘTE ȘI Apple testează primul iPhone cu USB-C

Apoi, a fost adăugată o opțiune în Apple Podcasts, prin care utilizatorii pot seta o limită a spațiului pe care episoadele descărcate îl pot ocupa. În cazul în care noile episoade descărcate depășesc limita, vor fi șterse automat cele mai vechi.

Dincolo de aceste noutăți, update-ul repară mai multe bug-uri, inclusiv unul din cauza căruia funcțiile de automatizare din sfera smart home nu erau declanșate corect.

Alături de iOS 15.5, Apple a lansat și alte update-uri minore pentru alte sisteme de operare pe care le dezvoltă, precum macOS. Monterey 12.4, care rezolvă problema cu imaginea slabă a monitorului Studio Display.

iOS 15.5 poate fi văzut ca un mic pas în drumul spre iOS 16, care ar putea fi prezentat parțial în cadrul conferinței WWDC 2022, care va debuta pe 6 iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone ios