Apple a livrat 18 milioane de smartwatch-uri anul trecut

Apple a livrat 18 milioane de smartwatch-uri anul trecut
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 feb 2018

2017 a fost un an excelent pentru Apple Watch, produs ale cărui vânzări au crescut cu peste 50%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși Tim Cook s-a limita în spune doar că ultimul trimestru a fost cel mai bun pentru Apple Watch, datorită unei creșteri cu mai bine de 50 de procente a veniturilor, conform analiștilor Canalys întreg anul trecut a fost unul foarte bun pentru smartwatch-urile companiei.

Cei de la Canalys susțin că Apple a livrat 18 milioane de smartwatch-uri în 2017, cu 54% mai mult decât în anul anterior. 8 milioane dintre acestea au fost livrate doar în perioada sărbătorilor de iarnă.

Armata vrea 30.000 de licențe Microsoft CITEȘTE ȘI Armata vrea 30.000 de licențe Microsoft

Un rol important în performanța Apple Watch a jucat-o suportul pentru conexiunea de date pe care a treia generație a adus-o. LTE-ul a contribuit la creșterea disponibilității, din ce în ce mai mulți operatori oferind produsul spre vânzare.

13% din totalul vânzărilor de anul trecut este dat de versiunea cu suport LTE. Aceasta s-a bucurat de cel mai mare succes în Statele Unite, Japonia și Australia.

Apple Series 3 fără LTE a reprezentat 35% din totalul vânzărilor de Apple Watch din 2017, iar restul vânzărilor au constat în modele din seriile mai vechi pe care Apple continuă să le comercializeze cu prețuri mai mici.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple watch
smartwatch