Compania americană 3Pillar Global se extinde în România și angajează specialiști IT

Compania americană 3Pillar Global se extinde în România și angajează specialiști IT
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2018

Compania americană de servicii IT 3Pillar Global, prezentă pe piața din România din 2009, anunță angajări în cele trei centre pe care le are în România, la Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și caută 100 de ingineri cu competențe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) și mobile (iOS si Android) dar si experiență în testare (manuală și automată). 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Din cei 850 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 300 activează în complexul de birourile The Office Cluj-Napoca, 150 în City Business Centre Timișoara, respectiv 30 în clădirea Moldova Centre din Iași.

Birourile din România deservesc în principal clienți renumiți în sectorul lor de activitate pentru care compania dezvoltă soluții software în industriile media, educație, sănătate, financiar și securitate, printre care PBS - televiziunea publică din SUA, CARFAX - lider în furnizarea de informații sau Equinox - lanț de cluburi de fitness premium în SUA.

Logan, Duster și Sandero, în top 25 al celor mai bine vândute mașini în Rusia CITEȘTE ȘI Logan, Duster și Sandero, în top 25 al celor mai bine vândute mașini în Rusia

3Pillar Global Romania face parte dintr-o companie internațională înființată în 2006 în Statele Unite ale Americii, care desfășoară operațiuni pe trei continente.

În 2016, în România, firma a avut afaceri de 58 milioane lei și un profit net de 3,3 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
3pillar global
angajari
it