Compania americană 3Pillar Global se extinde în România și angajează specialiști IT

Compania americană 3Pillar Global se extinde în România și angajează specialiști IT
scris 7 feb 2018

Compania americană de servicii IT 3Pillar Global, prezentă pe piața din România din 2009, anunță angajări în cele trei centre pe care le are în România, la Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și caută 100 de ingineri cu competențe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Python, Ruby on Rails, Front End) și mobile (iOS si Android) dar si experiență în testare (manuală și automată). 

Din cei 850 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 300 activează în complexul de birourile The Office Cluj-Napoca, 150 în City Business Centre Timișoara, respectiv 30 în clădirea Moldova Centre din Iași.

Birourile din România deservesc în principal clienți renumiți în sectorul lor de activitate pentru care compania dezvoltă soluții software în industriile media, educație, sănătate, financiar și securitate, printre care PBS - televiziunea publică din SUA, CARFAX - lider în furnizarea de informații sau Equinox - lanț de cluburi de fitness premium în SUA.

Logan, Duster și Sandero, în top 25 al celor mai bine vândute mașini în Rusia CITEȘTE ȘI Logan, Duster și Sandero, în top 25 al celor mai bine vândute mașini în Rusia

3Pillar Global Romania face parte dintr-o companie internațională înființată în 2006 în Statele Unite ale Americii, care desfășoară operațiuni pe trei continente.

În 2016, în România, firma a avut afaceri de 58 milioane lei și un profit net de 3,3 milioane lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
3pillar global
angajari
it