Orange Romania va testa în România tehnologia 5G în a doua parte a anului, împreună cu partenerii Samsung și Cisco

Orange Romania va testa în România tehnologia 5G în a doua parte a anului, împreună cu partenerii Samsung și Cisco
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2018

Orange Romania, liderul pieței locale de telefonie mobilă, va efectua un test în condiții reale al tehnologiei de comunicații de generația a cincea (5G), pentru a evalua eficiența acesteia și percepția clienților, potrivit unui comunicat al grupului francez transmis de subsidiara din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Orange a ales fibra pentru a oferi bandă largă de mare viteză în casele clienților săi din Europa. În locuințele care nu beneficiază de fibră, utilizarea 5G este luată în considerare drept o opțiune în zonele suburbane ale anumitor țări. Această soluție va fi disponibilă și pentru companiile care vor putea accesa cu ușurință o soluție de rezervă în cazul în care vor exista probleme cu rețelele existente sau le vor putea utiliza pentru proiecte temporare. Pentru a evalua eficiența acestei tehnologii și percepția clienților, Orange va efectua un test în condiții reale în România, în a doua jumătate a anului 2018, împreună cu partenerii Samsung și Cisco”, se arată în comunicat.

Prețul acțiunilor Deutsche Telekom și Orange a crescut după informații privind negocieri în vederea fuziunii. Surse: subiectul este închis CITEȘTE ȘI Prețul acțiunilor Deutsche Telekom și Orange a crescut după informații privind negocieri în vederea fuziunii. Surse: subiectul este închis

Tehnologia 5G promite o viteză mobilă de până la 10 ori mai rapidă decât 4G. Această performanță va crea noi utilizări pe toate planurile, respective soluții de realitate augmentată, posibilitatea companiilor de a implementa o rețea wireless locală și capacitatea de a răspunde corespunzător la consumul tot mai mare de conținut multimedia, se mai arată în comunicat.

Orange Romania este liderul pieței de profil după numărul clienților și venituri.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
5g