Apple a rezolvat problemele de producție ale noului Apple Watch

Apple a rezolvat problemele de producție ale noului Apple Watch
scris 11 sep 2021

Apple Watch Series 7 va intra pe piață la timp, după ce compania americană a rezolvat în timp util problemele de producție apărute la cea mai recentă versiune.

În urmă cu câteva săptămâni, când s-a aflat că, din cauza noului design, Apple întâmpină dificultăți în ceea ce privește producția în masă a celui mai nou ceas inteligent al companiei, analiștii estimau că acesta va intra mai târziu pe piață.

Între timp, însă, Apple și partenerii săi au reușit să rezolve aceste probleme, iar producția va începe la jumătatea lunii septembrie.

VIDEO Microsoft a lansat prima reclamă video pentru Windows 11 CITEȘTE ȘI VIDEO Microsoft a lansat prima reclamă video pentru Windows 11

Drept urmare, primele exemplare de Apple Watch Series 7 vor intra deja pe piață până la finele lunii septembrie.

Conform unor surse, noul model va avea un ecran mai mare, cu margini drepte (ca iPhone 12). Din cauza noului design, sunt necesare mai multe procese de producție decât versiunile anterioare.

Vor exista mai multe noutăți și partea de sănătate și se pare că printre acestea se va număra posibilitatea măsurării temperaturii corpului.

Analiștii se așteaptă acum ca, datorită noutăților semnificative pe care le aduce, Apple Watch Series 7 să performeze foarte bine. Apple domină deja piața ceasurilor inteligente, din care deține mai bine de 31%.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
watch
ceas
smartwatch