Apple anunță când ar putea lansa noi iPad-uri

Apple anunță când ar putea lansa noi iPad-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 mar 2024

Două noi generații de tablete Apple sunt pregătite pentru lansare în luna mai, vizate fiind seriile iPad Pro și iPad Air.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va lansa, în luna mai, noi tablete iPad Pro și iPad Air, conform Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei.

Noile iPad Pro vor veni cu ecrane OLED și cipuri M3, precum cele cu care au fost deja dotate laptopurile companiei, urmând a fi promovate, probabil, drept cele mai performante tablete dezvoltate de companie până acum.

Apple a anunțat când are loc Conferința anuală pentru dezvoltatori CITEȘTE ȘI Apple a anunțat când are loc Conferința anuală pentru dezvoltatori

Și iPad Air va folosi un chipset nou, însă, sursele Bloomberg nu spun și care va fi acesta. Cel mai probabil nu va fi M3, pe care compania ar putea să-l rezerve pentru seria Pro, care este și cea mai scumpă.

iPad Air va face trecerea la un ecran de 12,9 inch, o creștere importantă, deoarece va fi pentru prima oară când această serie va sări de 10,9 inch.

Lansarea din luna mai este notabilă prin prisma faptului că Apple nu a mai scos pe piață tablete noi din 2023. Anul trecut a fost primul când Apple, concentrară pe casca Vision Pro, nu a lansat iPad-uri noi.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
tablete