DIGI - mesaj avertisment transmis clienților din România

DIGI - mesaj avertisment transmis clienților din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2024

Grupul DIGI atenționează clienții din România că este în centrul unei campanii de tip phishing, imaginea companiei fiind folosită fraudulos în acțiuni prin care se încearcă furtul datelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sunt trimise e-mail-uri în care se arată că ar fi finalizată o așa-zisă procedura pentru schimbarea eSIM-ului, alături de un link, care ar trebui să îi direcționeze pe clienți către o pagină de pe website-ul companiei.

FOTO Revolut lansează și în România servicii neconvenționale \ CITEȘTE ȘI FOTO Revolut lansează și în România servicii neconvenționale "de telefonie", cu internet pentru accesarea aplicației, fără voce și SMS. Cum va funcționa

Link-urile transmise în e-mail-urile din această campanie de tip phishing nu direcționează însă spre website-ul companiei, ci către un website fals, prin care sunt furate datele chiar de la introducere.

DIGI avertizează astfel clienții să nu acceseze link-urile din e-mail-uri și să nu introducă datele în website-urile false către care sunt direcționați.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi românia
clienti