Apple anunță un eveniment special pentru începutul lunii decembrie

Apple anunță un eveniment special pentru începutul lunii decembrie
scris 19 nov 2019

Jocurile și aplicațiile vor fi în centrul unui nou tip de eveniment organizat de Apple.

Compania americană tocmai a anunțat că va organiza un eveniment care se concentrează pe aplicații și jocuri. Acesta va avea loc pe 2 decembrie în New York City.

Evenimentul de peste mai puțin de două săptămâni nu va include vreun anunț hardware. Nu va fi lansat niciun produs nou cu această ocazie.

Apple vrea să “onoreze” cele mai bune aplicații jocuri pentru platformele sale, precum și dezvoltatorii care le-au creat.

Primul smartphone pliabil Huawei este disponibil în China CITEȘTE ȘI Primul smartphone pliabil Huawei este disponibil în China

La fiecare final de an, Apple face publică o listă cu aplicațiile și jocurile cele mai interesante din ultimele 12 luni. Va fi însă pentru prima oară când este organizat un eveniment dedicat special aplicațiilor și jocurilor.

Nu este exclus ca în cadrul evenimentului să fie anunțate cifre noi privind utilizarea aplicațiilor și veniturile generate de acestea. La fel de posibil este să apară informații noi despre recent lansatul Apple Arcade.

Ecosistemul Apple reușește să domine copios Android când vine vorba de veniturile obținute din jocuri și aplicații, motiv pentru care numeroși dezvoltatori se concentrează mai mult pe iOS.

Din aproximativ 22 miliarde de dolari generate în Q3 2019, 65% au revenit dezvoltatorilor de aplicații pentru iOS. Doar 35% au mers către aplicațiile de Android.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
aplicatii
jocuri
ios