Apple lansează iTunes în Windows Store

Apple lansează iTunes în Windows Store
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 apr 2018

Managerul media iTunes al celor de la Apple poate fi acum instalat și actualizat pe Windows 10 prin intermediul magazinului oficial de aplicații Windows Store.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a câștigat o mică bătălie prin intrarea celei mai populare aplicații Apple de Windows în magazinul oficial, Windows Store, magazin prin care producătorul Windows-ului ar dori să fie livrate cât mai multe din aplicațiile pentru sistemul său de operare.

Intrarea iTunes în Windows Store era promisă de Microsoft pentru finalul lui 2017, însă s-a produs abia acum. iTunes rămâne aceeași aplicație de desktop, cu diferența că actualizările sale viitoare vor fi livrate prin Windows Store.

Acțiunile Facebook au crescut cu 7% după raportarea unei creșteri de 63% a profitului în primul trimestru CITEȘTE ȘI Acțiunile Facebook au crescut cu 7% după raportarea unei creșteri de 63% a profitului în primul trimestru

În mod normal, Microsoft încurajează adăugarea aplicațiilor native în Windows Store – acele aplicații a căror interfață este optimizată pentru toate dispozitivele pe care poate rula Windows 10. În cazul, iTunes, Microsoft se va mulțumi și cu versiunea actuală a aplicației.

Mutarea celor de la Apple este un câștig pentru Microsoft în special în ceea ce privește versiunea S Mode de Windows 10. Această variantă a sistemului de operare nu permite decât instalarea aplicațiilor din Windows Store.

iTunes este necesară posesorilor de iPhone și iPad pentru realizarea anumitor operațiuni și gestionarea conținutului. De asemenea, iTunes poate fi folosit pe Windows 10 pentru accesarea Apple Music.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
microsoft
itunes
windows 10