Apple lansează un nou iPad

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 sep 2019

Apple a înlocuit modelul entry-level de iPad cu ecran de 9,7 inch cu o versiune al cărui ecran are acum 10,2 inch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Compania americană a prezentat prima versiune de iPad din generația a 7-a, un model cu ecran de 10,2 inch care păstrează același design pe care Apple îl folosește de ani buni.

Noul iPad păstrează butonul fizic Home și are aceleași rame late în jurul ecranului. Acum, însă, șasiul tabletei este construit în întregime din aluminiu reciclabil.

La baza tabletei stă chipset-ul A10 Fusion, care, deși este cu două generații în spatele lui A11 Fusion pe care îl folosește iPhone 11, este un chipset destul de puternic pentru o tabletă din această clasă.

VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a lansat iPhone 11, serie compusă din trei modele

Cântărind 483 de grame în cazul versiunii Wi-Fi, noul model poate avea între 32GB și 128GB spațiu de stocare. Camera foto de pe spate are 8 MP, iar cea frontală are 1.2 MP.

De asemenea, noul iPad este compatibil cu tastatura Smart Keyboard și cu prima generație de Apple Pencil, stylus-ul care a fost folosit până acum de versiunea Pro.

Din păcate pentru cei care așteptau ca Apple să aleagă un port USB-C pentru iPad, noua tabletă a companiei americane rămâne la vechiul conector Apple Lightning.

Noul iPad, care va intra pe piață din 30 septembrie, va costa începând cu 329 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
tableta