Apple lansează un program de reparații gratuite pentru iPhone 6S și iPhone 6S Plus

Apple lansează un program de reparații gratuite pentru iPhone 6S și iPhone 6S Plus
scris 7 oct 2019

Compania americană recunoaște existența unei noi probleme de care suferă unele din modelele mai vechi de iPhone, însă va opera reparațiile necesare gratuit.

Unele telefoane din seriile iPhone 6S și iPhone 6S Plus suferă de o problemă de alimentare care le împiedică să mai pornească. Mai precis, este vorba de device-uri vândute în perioada octombrie 2018 - august 2019.

Apple a creat o pagină pe site-ul oficial în care explică condițiile programului. Aici, utilizatorii pot introduce numărul serial pentru a verifica dacă propriul telefon se află printre cele care pot beneficia de reparație gratuită.

Un grup de hackeri iranieni a avut ca țintă o campanie prezidențială din SUA, potrivit Microsoft; surse afirmă că este vorba despre campania lui Trump pentru 2020 CITEȘTE ȘI Un grup de hackeri iranieni a avut ca țintă o campanie prezidențială din SUA, potrivit Microsoft; surse afirmă că este vorba despre campania lui Trump pentru 2020

Telefoanele care se califică pentru acest program pot fi trimise în service printr-un Apple Store, prin poștă sau prin intermediul unui partener autorizat al companiei americane.

Una din condițiile pentru includerea în acest program este ca telefonul să fi fost achiziționat cu cel mult 2 ani înainte.

O altă condiție este rezolvarea altor probleme care ar împiedica reparația. Astfel, dacă telefonul are, de exemplu, ecranul spart, utilizatorul va trebui să plătească pentru schimbarea ecranului înainte să poată repara problema care împiedică pornirea telefonului.

Pe de altă parte, Apple le va plăti reparația celor care puteau beneficia de acest program, dar și-au reparat anterior telefonul.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
reparare