Apple lucrează la un încărcător multi-device

Apple lucrează la un încărcător multi-device
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 nov 2021

Apple dezvoltă un încărcător care să poată fi folosit pentru mai multe dispozitive ale companiei, scutind utilizatorii de folosirea mai multor încărcătoare.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Apple vrea ca utilizatorii care folosesc mai multe dintre produsele companiei să nu mai țină câte un încărcător pentru fiecare în priză. În schimb, Apple vrea să aibă un singur încărcător pe care utilizatorul să-l poată folosi pentru toate produsele companiei.

Viitorul încărcător va fi diferit de actualul MagSafe Duo, care nu reprezintă altceva decât mai multe încărcătoare puse la un loc. Încărcătorul aflat acum în lucru va putea singur să alimenteze mai multe dispozitive ale companiei.

Microsoft, acuzată de blocarea competiției pe piața de cloud CITEȘTE ȘI Microsoft, acuzată de blocarea competiției pe piața de cloud

Cum Apple nu mai include încărcătoare alături de unele din produsele companiei, precum iPhone-urile, cel mai probabil viitorul încărcător unic va fi vândut separat pentru un preț care va contribui la creșterea veniturilor diviziei de accesorii a companiei.

În același timp, Apple lucrează la un sistem wireless pentru distanțe scurte și lungi, care să permită alimentarea dispozitivelor companiei între ele.

Asta înseamnă că, de exemplu, un MacBook aflat în priză ar putea oferi energie, de la distanță, unui iPhone care nu este pus la încărcat. Sau, o pereche de căști AirPods cu puțină energie ar putea fi alimentată de la un iPhone.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
încărcător
iphone