Apple Music a ajuns la 13 milioane de abonați

Apple Music a ajuns la 13 milioane de abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 apr 2016

Serviciul de streming Apple Music a depășit, după 10 luni de existență, 13 milioane de abonați în luna aprilie, conform celor mai recente date.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Lansat în iunie 2015, Apple Music ajunge, după doar 8 luni, la 13 milioane de abonați plătitori. Ultima oară, în februarie, numărul abonaților era de 11 milioane. Asta înseamnă că, în ultimele două luni, Apple Music a câștigat două milioane de noi abonați.

În 10 luni de existență, Apple Music a reușit să ajungă la ritmul de creștere avut de produse concurente cu vechime pe zona de streming, precum Spotify.

Chiar și așa, sunt voci care susțin că 13 milioane de abonați în 10 luni sunt puțini, în condițiile în care serviciul este susținut de device-uri care au o bază de peste un miliard de utilizatori.

BitDefender anunță o vulnerabilitate în sistemul de autentificare folosit de Facebook care ar fi permis accesul la conturile utilizatorilor CITEȘTE ȘI BitDefender anunță o vulnerabilitate în sistemul de autentificare folosit de Facebook care ar fi permis accesul la conturile utilizatorilor

Pe partea de conținut, serviciul celor de la Apple s-a putut lăuda în mai multe rânduri cu exclusivități. Artiști precum Future, The 1975 sau Drake au avut lansări exclusive pentru Apple Music.

În schimb, funcționalitatea aplicației nu a beneficiat de nicio îmbunătățire până acum. Am putea vedea totuși primul update în doar două luni, cu ocazia evenimentului anual dedicat dezvoltatorilor, WWDC.

Apple Music este și a fost disponibil și în România încă din momentul lansări. Apple chiar a adaptat prețul la piața locală, serviciul beneficiind de un rezonabil preț de 5 euro pe lună pe piața românească.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
music
streaming