Apple pare că va folosi brandul „Reality” pentru prima sa cască de AR

Apple pare că va folosi brandul „Reality” pentru prima sa cască de AR
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 aug 2022

Conform aplicațiilor depuse la oficiile de înregistrare a mărcilor din mai multe țări, căștile Apple de realitate augmentată și celelalte componente ale viitorului ecosistem vor folosi brandul „Reality”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, căștile Apple s-ar putea numi „Reality One" sau „Reality Pro", iar procesorul folosit de acestea va fi promovat sub numele „Reality Processor".

Descoperirea are sens ținând cont că sistemul de operare ce va sta la baza viitoarelor căști de AR se va numi realityOS. Acest nume a fost descoperit atât în aplicații pentru obținerea dreptului de folosire a brandului, cât și în codul iOS.

95% din utilizatorii iCloud folosesc autentificarea în doi pași CITEȘTE ȘI 95% din utilizatorii iCloud folosesc autentificarea în doi pași

Aplicarea pentru brandul „Reality” nu a făcut-o, însă, Apple. Pentru a încerca să păstreze cât mai bine secretul, producătorul iPhone-ului apelează la companii-satelit care să realizeze aceste proceduri.

Însă, firma care a aplicat pentru brandul „Reality”, Immersive Health Solutions, a fost înregistrată de Corporation Trust Co, aceeași care apărea pe actele legate de brandul realityOS.

În afară de Statele Unite, noul brand a fost înregistrat și Uniunea Europeană, Regatul Unit, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Arabia Saudită, Costa Rica și Uruguay.

Prima cască Apple de realitate augmentată va avea și funcții de realitate virtuală și va beneficia de versiuni de VR ale unora din aplicațiile companiei, precum Apple Maps și FaceTime, dar și de jocuri. Prezentarea oficială este așteptată la începutul anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
reality
cască
ar
vr