Apple pregătește noua versiune a căștilor AirPods

Apple pregătește noua versiune a căștilor AirPods
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 dec 2018

La începutul anul viitor ,Apple ar putea lansa o nouă versiune a căștilor wireless AirPods, urmând ca un upgrade major să fie pregătit pentru 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai bine informat analist cu privire la produsele Apple, Ming-Chi Kuo, dă ca sigură lansarea de către compania americană a unei noi versiuni a căștilor AirPods în prima parte a anului viitor.

În mod normal, noua versiune de AirPods era așteptată să fie prezentată în luna septembrie, atunci când Apple și-a lansat cele trei noi modele de iPhone.

Logica era că dacă prima versiune de AirPods a fost lansată împreună cu iPhone X, a doua versiune să însoțească iPhone XS.

FOTO Instagram lansează Close Friends, o listă privată pentru distribuirea conținutului CITEȘTE ȘI FOTO Instagram lansează Close Friends, o listă privată pentru distribuirea conținutului

Principala noutate pe care AirPods o va aduce în 2019 constă în suportul pentru încărcare wireless. Utilizatorii care dețin un încărcător wireless capabil să alimenteze simultan mai multe dispozitive ar putea să încarce simultan telefonul și căștile.

Este posibil ca tot anul viitor Apple să lanseze și o versiune mai scumpă de AirPods, care să ofere rezistență la apă și un sistem de estompare a zgomotului ambiental.

Un upgrade major pentru AirPods, crede Kuo, va veni abia în 2020. Acesta va aduce în primul rând un design nou.

Conform analistului chinez, căștile AirPods au devenit cel mai popular accesoriu Apple, iar cererea pentru acestea va exploda în următorii ani de la 16 milioane de unități vândute în 2017, la peste 100 de milioane de unități în 2021. 

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casti
aipods