Apple pregătește prima noua versiune de AirPods după mai bine de doi ani

Apple pregătește prima noua versiune de AirPods după mai bine de doi ani
scris 31 mai 2021

Anul acesta, Apple va scoate pe piață un nou model al căștilor AirPods, iar la anul va lansa o nouă versiune de AirPods Pro.

Conform unor surse interne, citate de Bloomberg, Apple va lansa, cândva în cursul acestui an, o nouă versiune entry-level a căștilor wireless AirPods, care se bucură de un mare succes, mai ales în condițiile în care compania americană nu mai include căști alături de iPhone-urile vândute.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Ultima versiune de AirPods a fost lansată în martie 2019, astfel că, oricând vor fi lansate anul acesta, noile AirPods vor ajunge la mai bine de doi ani distanță față de generația anterioară.

Noile AirPods vor avea dimensiuni mai mici și vor fi însoțite de o carcasă nouă.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Anul viitor, Apple va ieși pe piață și cu o nouă versiune de AirPods Pro. Acestea vor beneficia de o nouă generație de sensori și vor oferi funcții de monitorizare a exercițiilor de fitness.

Între timp, nu mai departe de luna iunie, Apple este așteptată să lanseze o nouă pereche de căști wireless, sub brandul Beats, care să elimine complet partea care “atârnă” din urechi.

10% din vânzările din ultimul an ale Apple, adică peste 30 de miliarde de dolari, sunt aduse de segmentul accesoriilor, din care fac parte și căștile AirPods.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods
casti