Apple repară, gratuit, o problemă descoperită la iPhone 12

Apple repară, gratuit, o problemă descoperită la iPhone 12
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 nov 2021

Producătorul iPhone-ului a demarat un nou program gratuit de reparare, de data aceasta pentru două modele din seria iPhone 12, din cauza unor probleme cu sunetul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Posesorii modelelor iPhone 12 și iPhone 12 Pro, care au probleme cu sunetul, în sensul că acesta ajunge să nu se mai audă deloc, pot apela la service-urile autorizate pentru repararea gratuită a problemei.

Apple spune, ca obicei în astfel de cazuri, că sunt afectați doar un mic procent dintre utilizatorii celor două modele. Sunt eligibile pentru o astfel de reparație dispozitivele produse în perioada octombrie 2020 - aprilie 2021.

WhatsApp modifică, din nou, politicile privind intimitatea CITEȘTE ȘI WhatsApp modifică, din nou, politicile privind intimitatea

Cât despre ce poate cauza problema, compania americană spune că este vorba de o componentă din cadrul modulului de recepție ce se poate defecta.

În cadrul acestui program gratuit de reparații intră doar iPhone 12 și iPhone 12 Pro, nu și celelalte două modele ale seriei, iPhone 12 mini și iPhone 12 Pro Max.

Reparația se poate face la unul dintre service-urile autorizate.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 12
reparatii