Apple rezolvă problema descărcării rapide a bateriei de iPhone

Apple rezolvă problema descărcării rapide a bateriei de iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 apr 2022

Un nou update pentru iPhone și iPad vine să rezolve un bug care ducea la descărcarea mult prea rapidă a bateriei, după instalarea versiunii cu numărul 15.4 de iOS și iPad OS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urmă cu mai bine de două săptămâni, după lansarea iOS 15.4 (și a aceleași versiuni de iPadOS), o parte dintre utilizatori au început să se plângă de descărcarea mult mai rapidă a telefonului.

La acea vreme, Apple spune că nu este nimic anormal și că, din contră, este normală o perioadă de două zile în care indicatorul de energie să se adapteze la cea mai nouă versiune a sistemului de operare.

VIDEO OnePlus 10 Pro, lansat în Europa CITEȘTE ȘI VIDEO OnePlus 10 Pro, lansat în Europa

Între timp, Apple s-a convins că, într-adevăr, este o problemă, a identificat-o și rezolvat-o. Cei care s-au lovit de această trebuie să instaleze update-ul 15.4.1 de iOS.

Cu aceeași ocazie, Apple repară și o gravă problemă de securitate care afectează iPhone-urile, iPad-uri și mac-urile companiei, problemă despre care se știe că era deja folosită de hackeri în atacurile derulate.

Este deja a cincea vulnerabilitate 0-day (exploatată activ de hackeri) pe care Apple trebuie să o rezolve în primele trei luni ale anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
baterie
iphone
ipad