Apple va lansa o actualizare software a iPhone 12, pentru a respecta cerințele Franței privind radiațiile

Apple va lansa o actualizare software a iPhone 12, pentru a respecta cerințele Franței privind radiațiile
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2023

Apple a declarat marți că intenționează să respecte cerințele Franței de testare a radiațiilor prin lansarea unei actualizări care va împiedica iPhone 12 să utilizeze mai multă energie atunci când dispozitivul este în contact cu suprafețe statice, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a contestat concluziile autorităților franceze care au spus că iPhone 12, care este pe piață de trei ani, a emis cantități de radiații mai mari decât limitele permise și a oprit vânzările dispozitivele, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT LIVE Andrei Duțulescu, CEO Instant.ro, după ce a atras fonduri pentru 15% din acțiuni: Vrem să ne extindem internațional în Ungaria, Bulgaria și Grecia CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Andrei Duțulescu, CEO Instant.ro, după ce a atras fonduri pentru 15% din acțiuni: Vrem să ne extindem internațional în Ungaria, Bulgaria și Grecia

Apple a oferit cea mai completă explicație de până acum cu privire la discrepanța dintre constatările Franței și cele din alte țări în care iPhone 12 a fost aprobat pentru vânzare.

Într-un articol postat pe site-ul său, Apple a spus că, de mai bine de un deceniu, iPhone-urile au inclus senzori care permit telefonului să detecteze când se află în apropierea corpului unui utilizator pentru a menține puterea de transmisie la niveluri mai scăzute.

Când telefonul nu se află lângă un corp, cum ar fi atunci când este așezat pe o masă, dispozitivul folosește niveluri puțin mai mari de putere de transmisie.

Apple a spus că protocolul de testare folosit de L’Agence Nationale des Frequences nu a luat în considerare această caracteristică.

INFOGRAFIC Industria dezvoltatoare de jocuri video din România - cea mai semnificativă creștere din istorie CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Industria dezvoltatoare de jocuri video din România - cea mai semnificativă creștere din istorie

Compania a emis o actualizare de software care va deveni disponibilă pe scară largă pentru utilizatori în această lună, care oprește tehnologia de detectare a corpului, menținând telefonul la niveluri mai scăzute de putere de transmisie în orice moment.

Într-o declarație, Apple a spus că iPhone 12 este sigur de utilizat chiar și fără actualizarea software-ului.

”Vrem ca toți utilizatorii de iPhone 12 să știe că iPhone 12 este sigur de utilizat și a fost întotdeauna. IPhone 12 a fost certificat pentru a îndeplini reglementările și standardele aplicabile de transport de energie la nivel mondial, atunci când a fost livrat pentru prima dată în 2020 și de atunci nu s-au făcut modificări afectează transmisia de energie”, a spus Apple în declarație.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 12