Asus a prezentat tableta ZenPad 3S 8.0

Asus a prezentat tableta ZenPad 3S 8.0
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mai 2017

La Computex 2017, cel mai mare târg de tehnologie din Asia organizat în Taipei, producătorul taiwanez Asus a lansat o nouă tabletă, intitulată ZenPad 3S 8.0.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ZenPad 3S 8.0 este urmașul lui ZenPad 3S 10. Diferențele dintre cele două constau în dimensiune și performanță, noul model fiind mai mic și puțin mai rapid.

Noua tabletă are un ecran de 7,9 inch cu rezoluție 2K și două camere foto de 13 MP respectiv 5 MP. Procesarea informațiilor cade pe umerii unui procesor Snapdragon 652 care este ajutat de 3 GB sau 4 GB memorie RAM, în funcție de versiune.

Prima lovitură în grupul controlat de Sebastian Ghiță: Asesoft Technologies intră în faliment ! CITEȘTE ȘI Prima lovitură în grupul controlat de Sebastian Ghiță: Asesoft Technologies intră în faliment !

Spațiul intern de stocare variază și el în funcție de versiune. Modelul cu 3 GB memorie RAM va avea 32 GB spațiu de stocare, în timp ce varianta cu 4 GB RAM va dispune de 64 GB memorie internă.

Rămâne de văzut cum va sta la capitolul autonomie, având în vederea că bateria de 4.680 mAh nu inspiră prea mare încredere la prima vedere. Este, însă, posibil ca în combinație cu noul procesor Snapdragon 652 utilizatorii să aibă parte de o surpriză plăcută din acest punct de vedere.

Producătorul nu a făcut publice informații cu privire la prețuri și disponibilitate, însă noua tabletă ZenPad 3S 8.0, care folosește versiunea 7.1 de Android, ar putea ajunge pe piață până la finalul verii.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
zenpad
tabletă
android