Asus lansează în România cel mai subțire laptop de gaming din lume

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 dec 2018

Asus anunță disponibilitatea în România a laptopului ROG Zephyrus S, un portabil de gaming, cu dotări de top, design interesant și un preț pe măsură.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dispozitivul, care conform celor de la Asus ar fi cel mai subțire laptop dedicat jocurilor din lume, include în configurațiile sale un procesor Intel Core i7-8750H și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1060.

Ecranul de 15,6 inch este acomodat de o ramă subțire care contribuie la efectul “cool” al laptopului, are o rată de împrospătare de 144 Hz și un timp de răspuns mic, necesare unei experiențe bune în jocuri, de 3 ms.

Noul ROG Zephyrus S se laudă și cu un sisteme de răcire considerat de producător inovator. Sistemul AAS (Active Aerodynamic System) se bazează pe ventilatoare cu 83 de lame.

Cu o grosime între 14.95 mm și 15.75 mm, Zephyrus S este cu 12% mai subțire decât modelul anterior.

Facebook lucrează la dezvoltarea unei criptomonede proprii care să permită transferurile de bani prin aplicația Whatsapp CITEȘTE ȘI Facebook lucrează la dezvoltarea unei criptomonede proprii care să permită transferurile de bani prin aplicația Whatsapp

Conform celor de la Asus, datorită ramelor înguste ce încadrează ecranul, carcasa laptopului de 15,6 inch are dimensiunile similare unui model 14,2 inch. Există, astfel, o parte practică a ramelor înguste, pe lângă efectul vizual plăcut.

Construit dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu, laptopul vine cu aplicația Armoury Crate instalată, care este un centru de control ce facilitează accesul rapid la funcțiile esențiale.

Din punct de vedere tehnic, alături de procesorul Intel Core i7-8750H Zephyrus S mai are în dotare memorie DDR4 la 2666 MHz, stocare NVMe,  Wi-Fi 802.11ac Wave 2, conectivitate USB 3.1 Gen 2 Type-C și HDMI 2.0.

Zephyrus S (GX531) este disponibil în România la un preț aproximativ de 9500 lei în configurația GX531GM-ES005T cu 16 GB RAM, SSD de 512 GB și placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1060 cu 6 GB memorie.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
laptop
gaming