AT&T, după finalizarea acordului de preluare a Time Warner: Nu avem de gând să fim zgârciți

AT&T, după finalizarea acordului de preluare a Time Warner: Nu avem de gând să fim zgârciți
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2018

Grupul american de telecomunicații AT&T Inc este decis să investească atât cât va fi nevoie în grupul de media Time Warner Inc, pe care tocmai l-a achiziționat, a declarat vineri directorul general de la AT&T, Randall Stephenson, adăugând că intenționează să investească 21-22 de milliarde de dolari în noua companie rezultată în urma fuziunii, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Nu avem de gând să fim zgârciți. Intenționăm să facem investiții" a spus Stephenson într-un interviu acordat postului de televiziune CNBC. Randall Stephenson a mai spus că AT&T vrea să păstreze cultura creativă a Time Warner, dar sub un nou nume, arată Agerpres.

Potrivit unui document intern, consultat de Reuters, Time Warner va fi rebotezat WarnerMedia și va fi condus de actualul director general de la AT&T Entertainement Group, John Stankey.

FOTO BlackBerry Key2, lansat oficial cu tradiționala tastatură fizică și două camere foto CITEȘTE ȘI FOTO BlackBerry Key2, lansat oficial cu tradiționala tastatură fizică și două camere foto

AT&T, al doilea mare operator de comunicații wireless din Statele Unite, a finalizat joi acordul de preluare a companiei media Time Warner, după ce autoritățile de reglementare au anunțat că nu vor încerca să întârzie achiziția.

viewscnt
Afla mai multe despre
at&t
time warner