Bitdefender extinde echipa globală de management

Bitdefender extinde echipa globală de management
scris 1 oct 2021

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender anunță numirea americancei Amy Blackshaw și a olandezului Dennis Goedegebuure în roluri strategice de vicepreședinți în echipele de marketing. Blackshaw va fi responsabilă de activitatea de marketing pentru produse și tehnologii în divizia de soluții pentru companii, în timp ce Goedegebuure se va ocupa de procesul de atragere de noi clienți în cadrului departamentului consumer.

Blackshaw se alătură echipei Bitdefender de la RSA Security LLC, unde a fost responsabilă de activitatea globală de marketing pentru divizia NetWitness. În noul rol, Blackshaw se va concentra pe poziționarea și lansarea de noi produse și servicii care să răspundă nevoilor de securitate ale companiilor.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Înainte de Bitdefender, Goedegebuure a lucrat în companii precum PayPal, Venmo, Fanatics, Airbnb și eBay, unde a contribuit din poziții de top management la creșterea bazei de clienți și la strategii de optimizare pentru motoare de căutare. Ca vicepreședinte, va fructifica experiența sa vastă în SEO, rețele de socializare, marketing integrat și data science ca să intensifice atragerea de noi clienți și să dezvolte notorietatea soluțiilor de securitate pentru acasă.

Fondată în 2001, compania Bitdefender are clienți în 170 de țări și birouri pe toate continentele. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bitdefender
securitate informatică