Ca urmare a izolării, Huawei reduce producția de smartphone-uri

Ca urmare a izolării, Huawei reduce producția de smartphone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 iun 2019

Ca urmare a izolării la care este supusă de Statele Unite, Huawei și-ar fi redus producția de smartphone-uri.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Surse anonime citate de  South China Morning Post susțin că Foxconn a oprit mai multe linii de producție dedicate modelelor de smartphone-uri care poartă brandul Huawei.

Decizia Foxconn ar veni după ce Huawei a comandat reducerea producției de telefoane inteligente.

Cu doar câteva luni în urmă, Foxconn fusese nevoită să facă angajări masive pentru a onora comenzile Huawei, care se bucura de o cerere foarte bună.

Atât Foxconn, cât și Huawei, au refuzat să comenteze informația, fără a o nega.

Huawei mută în războiul cu Statele Unite CITEȘTE ȘI Huawei mută în războiul cu Statele Unite

Huawei se află într-o postură extrem de dificilă după ce luna trecută, împreună cu 68 dintre partenerii săi, a fost trecută de administrația americană pe lista neagră a companiilor care reprezintă un pericol la adresa securității naționale.

Companiile americane au nevoie de aprobări speciale pentru a derula relații cu companiile care se regăsesc pe această listă.

Deja Huawei nu mai are acces la versiunile modificate de Android și la aplicațiile Google și nici la tehnologiile ARM pe care compania chineză le folosea pentru a-și produce propriile procesoare.

Recent, Huawei a anunțat că va ataca în instanță noua lege pentru ca aceasta să fie declarată neconstituțională.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei foxconn
smartphone