Când va fi lansat iPhone 12

Când va fi lansat iPhone 12
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 oct 2020

Apple a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment care nu poate avea alți eroi principali decât smartphone-urile seriei iPhone 12.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va organiza un eveniment, sub sloganul “Hi, Speed” pe 13 octombrie. Ca de obicei, evenimentul va începe la ora locală 10, ora 20 pentru România.

Deși în comunicarea Apple nu există nicio referire la ce va prezenta în cadrul evenimentului, nu există niciun dubiu că acesta este dedicat seriei iPhone 12. Nu mai departe de luna trecută, în cadrul unui eveniment separat, Apple a prezentat, printre altele, două noi tablete și două noi ceasuri.

Netflix simplifică descoperirea conținutului nou CITEȘTE ȘI Netflix simplifică descoperirea conținutului nou

Întârziată cu o lună de pandemie, iPhone 12 pare să fie cea numeroasă și mai diversificată serie de smartphone-uri Apple de până acum. Nu mai puțin de 4 modele urmează, conform informațiilor neoficiale de până acum, să fie lansate.

Noua serie va fi compusă, în ordinea prețului și a mărimii ecranului, din iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

Cu un ecran de 5,4 inch, iPhone 12 mini va fi cel mai mic și cel mai ieftin model al seriei. Prețurile pentru acesta ar urma să înceapă de la 649 de dolari.

iPhone 12 va costa cu 100 de dolari mai mult decât iPhone 12 mini, iar iPhone 12 Pro va fi disponibil începând de la 999 de dolari.

Vârful de gamă va fi iPhone 12 Pro Max, al cărui ecran va măsura nu mai puțin de 6,7 inch. Acesta ar urma să coste între 1.099 și 1.399 de dolari.

Din punctul de vedere al construcției, se așteaptă ca iPhone 12 să preia principiile de design ale lui iPhone 4 - cu linii drepte și unghiuri mai ascuțite. Bretonul se pare că nu va dispărea complet, însă va fi ceva mai mic.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
apple
smartphone
ios