Ce smartphone-uri sunt așteptate la CES 2017

Ce smartphone-uri sunt așteptate la CES 2017
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 20 dec 2016

Consumer Electronics Show (CES), unul dintre evenimentele anuale foarte așteptate în domeniul tehnologiei, va avea loc, în primele zile ale anului viitor, în Las Vegas.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

International Business Times a întocmit, pe baza informațiilor disponibile până acum, o listă cu smartphone-urile care ar urma să fie lansate la CES 2017, programat pentru perioada 4-12 ianuarie.

Asus Zennovation

Asus a trimis deja invitații de presă pentru evenimentul numit "Zennovation", care urmează si aibă loc pe 4 ianuarie. Deși compania nu a anunțat prea multe detalii despre eveniment, zvonurile sugerează că scopul acestuia este lansarea noului său vârf de gamă, echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 (invitațiile trimise presei au logo-ul Qualcomm pe ele). Telefonul, Asus Zenfone 4, ar urma să aibă instalat sistemul de operare Android 7.1 Nougat. 

BlackBerry inaugurează un centru de cercetare în domeniul mașinilor autonome CITEȘTE ȘI BlackBerry inaugurează un centru de cercetare în domeniul mașinilor autonome

Tototodată, compania ar putea lansa și Zenfone AR, care ar urma să aibă o cameră specială pentru realitatea augmentată.

Asus ar urma să lanseze în acest an, posibil la același eveniment, și o pereche de căști VR, cu senzori și camere încorporate.

Samsung Galaxy A, seria 2017

Samsung este așteptată să lanseze noile telefoane Galaxy A3, A5 și A7 la evenimentul CES din acest an.

Samsung Galaxy A3 (2017) ar urma să aibă un ecran HD de 4,7 inci, procesor Exynos 7870, 2 GB RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli și o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy A5 (2017) ar putea avea ecran de 5,2 inci Super AMOLED full HD, procesor Exynos 7870, 3 GB RAM.

Samsung Galaxy A7 (2017) ar urma să fie echipat cu un ecran de 5,7 inci AMOLED full HD, procesor Exynos 7870, 3 GB RAM, cameră foto de 16 megapixeli.

LG V5

LG V5 ar urma să fie un telefon economic, echipat cu port micro-USB, în loc de USB Type-C, care devine, deja, noul standard pentru smartphone-uri. Cel mai probabil, va avea un display de 5,5 inci și scanner pentru amprente.

Huawei

Informațiile disponibile până acum sugerează că producătorul chinez va face anunțuri importante la CES 2017. Este posibil ca evenimentul să coincidă cu dezvăluirea succesorului Huawei P9.

Xiaomi

Comania chineză Xiaomi, principalul competitor al Samsung în China, care devine tot mai importantă și la nivel global, va participa anul acesta, pentru prima dată, la CES. Nu există informații despre ceea ce va lansa la eveniment, dar compania a lansat un teaser video pentru CES, care indică un smartphone.

viewscnt
Afla mai multe despre
ces
ces 2017
consumer electronics show
samsung
huawei
xiaomi
asus
smartphone
telefoane