CEO Lenovo: O nouă versiune a modelului de smartphone pliabil Motorola Razr va fi lansată în acest an

CEO Lenovo: O nouă versiune a modelului de smartphone pliabil Motorola Razr va fi lansată în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2023

O nouă versiune a modelului pliabil Motorola Razr va fi lansată în acest an, potrivit CEO-ului gigantului tehnologic chinez Lenovo, care deține acum brandul, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Razr este unul dintre cele mai emblematice telefoane mobile ale mărcii și a fost lansat pentru prima dată de Motorola în 2004. A devenit unul dintre cele mai populare telefoane flip din anii 2000, scrie News.ro.

VIDEO&FOTO Ciucă și l-a luat pe ION, consilier onorific din domeniul Inteligenței artificiale CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Ciucă și l-a luat pe ION, consilier onorific din domeniul Inteligenței artificiale

Motorola a reînviat marca Razr într-o nouă formă pliabilă în 2020, devenind unul dintre primii producători de smartphone-uri care a lansat un dispozitiv cu ecran pliabil.

Razr își păstrează caracteristica de pliere. Dar, în loc de o balama, ca dispozitivul original, ecranul se poate îndoi, permițând telefonului să se plieze.

CEO-ul Lenovo, Yuanqing Yang, a declarat miercuri pentru CNBC, într-un interviu acordat la Mobile World Congress din Barcelona, că reacția publică față de Razr ”este bună” și că Motorola va lansa următoarea versiune a telefonului pliabil ”foarte curând”.

”Cred că este mult mai bun”, a spus Yang despre dispozitivul încă nelansat. El a oferit foarte puține detalii, dar a spus că îmbunătățirile se vor concentra pe zona care se îndoaie și aplicațiile de pe dispozitiv.

Producătorii de smartphone-uri de la Samsung la Honor care au lansat telefoane pliabile s-au concentrat pe zona pliabilă, pentru a se asigura că este robust și, de asemenea, nu produce o linie în ecranul dispozitivului. Yang a spus că aici următoarea generație de telefoane Razr va avea îmbunătățiri.

viewscnt
Afla mai multe despre
lenovo
motorola razr