Cercetătorii Google au descoperit numeroase lacune de securitate în browserul Safari al Apple

Cercetătorii Google au descoperit numeroase lacune de securitate în browserul Safari al Apple
scris 23 ian 2020

Cercetătorii Google au descoperit numeroase lacune de securitate în browserul Safari al Apple, care au permis urmărirea comportamentului de navigare pe internet al utilizatorilor, a relatat miercuri Financial Times, citând un document care va fi publicat în curând, transmite Reuters.

Vulnerabilitățile au fost găsite într-un instrument proiectat pentru protejarea confidențialității, care ar fi permis unor terțe părți să obțină informații ”sensibile” despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor, potrivit Financial Times.

Grupul austriac S&T, o nouă tranzacție surpriză în România - intră în acționariatul Cronus eBusiness, cu afaceri de peste 36 milioane de lei CITEȘTE ȘI Grupul austriac S&T, o nouă tranzacție surpriză în România - intră în acționariatul Cronus eBusiness, cu afaceri de peste 36 milioane de lei

Google a comunicat Apple aceste lacune în luna august a anului trecut, scrie News.ro.

Apple și Google, divizie a grupului Alphabet, nu au răspuns imediat solicitărilor de informații exprimate de Reuters.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
safari
apple