CGS a deschis la Miercurea Ciuc cel de-al șaselea call-center din România

CGS a deschis la Miercurea Ciuc cel de-al șaselea call-center din România

Foto: Flickr/Alan Clark

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 30 mar 2016

Compania americană de outsourcing Computer Generated Solutions (CGS) a deschis un nou call-center la Miercurea Ciuc, al șaselea din România, unde vor lucra cu precădere angajați vorbitori de limba maghiară, a anunțat miercuri compania.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă centrul de la Miercurea Ciuc, americanii au inaugurat cel de-al șaptelea birou din Chile, în Valparaiso, potrivit unui comunicat al CGS.

Un furnizor de servicii de call-center va deschide un centru la Iași și va angaja 100 de persoane CITEȘTE ȘI Un furnizor de servicii de call-center va deschide un centru la Iași și va angaja 100 de persoane

Fondată în urmă cu peste 30 de ani, CGS furnizează soluții tehnologice de afaceri, comerț electronic, consultanță, dezvoltare de aplicații software și servicii de training, deservind peste 3.500 de clienți corporate din America de Nord, Europa, Asia, Orientul Mijlociu și Africa. Compania are aproximativ 7.500 de angajați la nivel mondial, dintre care aproape 3.000 lucrează în centrele din România, unde activează începând cu anul 2002.

Rețeaua CGS de pe piața românească este formată din șase birouri, aflate în București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu și Miercurea Ciuc. Potrivit companiei, biroul din Miercurea Ciuc va furniza mai ales servicii de suport în limba maghiară.

viewscnt
Afla mai multe despre
cgs
miercurea ciuc
call-center
inaugurare