Compania americană Onapsis deschide un centru R&D în România și angajează

Compania americană Onapsis deschide un centru R&D în România și angajează
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 28 sep 2023
Compania americană Onapsis, jucător în domeniul securității și conformității aplicațiilor de business, deschide un centru de cercetare și dezvoltare de produse în România.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Decizia este parte a unui plan de extindere strategică și va permite Onapsis să asiste mai bine firmele în abordarea celor mai mari amenințări actuale la adresa aplicațiilor de business, precum și să vină în întâmpinarea clienților prin dezvoltarea de produse și extinderea cercetării în regiune.
Zitamine Nutrition atrage noi fonduri pentru consolidarea poziției pe piața românească și vizează extinderea pe piețele externe CITEȘTE ȘI Zitamine Nutrition atrage noi fonduri pentru consolidarea poziției pe piața românească și vizează extinderea pe piețele externe

În prezent, compania caută peste 200 de angajați pentru a susține extinderea regională în România. 

"Venind în completarea centrelor de inginerie de ultimă generație existente în Statele Unite, Germania și Argentina, centrul din România va fi activ în cercetarea și dezvoltarea de noi produse, pe lângă avansarea portofoliului actual al Onapsis. Fiind una dintre piețele tehnologice și de securitate cibernetică cu cea mai rapidă creștere din Europa, România găzduiește un mare număr de ingineri talentați, renumită pentru calitatea cercetătorilor în domeniul securității", explică compania.
 
Ștefan Popa a fost numit  funcția de Director de Inginerie și Site Leader. Acesta va supraveghea dezvoltarea de soluții special concepute pentru a combate cele mai mari nevoi ale clienților și lacunele de securitate din cadrul aplicațiilor SAP, Oracle și alte aplicații esențiale pentru productivitatea afacerii și operațiunile zilnice.
viewscnt
Afla mai multe despre
onapsis
angajari
centru it
centru dezoltare
centru r&d
extindere romania