Microsoft a confirmat consola Xbox Series S

Microsoft a confirmat consola Xbox Series S
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 sep 2020

Alături de Series X, Microsoft va mai lansa o consolă, mai puțin puternică dar și mai mică, numită Series S.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a anunțat, fără prea multe detalii, că va lansa în curând Xbox Series S și că aceasta va fi cea mai mică dintre consolele vândute până acum.

Un detaliu important, însă, pe care Microsoft l-a făcut public acum, înainte de prezentarea oficială a viitoarei console, este prețul. Xbox Series S va costa 299 dolari.

Noile iPhone-uri ar putea intra pe rând pe piață CITEȘTE ȘI Noile iPhone-uri ar putea intra pe rând pe piață

Compania americană a fost nevoită să iasă acum, pe Twitter, cu acest anunț și o fotografie a consolei, după ce informații confidențiale și prețul acesteia au “scăpat” pe internet în ultimele ore.

Imaginea confirmă faptul că nu va exista o unitate optică, ceea nu este neapărat un lucru rău. Jocurile cumpărate vor rămâne disponibile în contul folosit pentru magazinul oficial, de unde pot fi redescărcate oricând.

Marea pată neagră și rotundă care se poate observa cu ușurință pe noua consolă ascunde, cel mai probabil, ventilatorul cu care se face răcirea.

Detaliile tehnice vor fi cunoscute probabil în momentul anunțului oficial, însă, surse anonime susțin că Xbox Series S va nu va fi fel de puternică precum Xbox Series X și nu se va descurca la fel de bine în cazul jocurilor 4K.

Tot pe surse s-a aflat că prezentarea oficială a celor două console va avea loc pe 10 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
consola
xbox
series s