Compania românească CryptoDATA Tech a lansat Tinker, un smartphone destinat pasionaților de jocuri și fotografie

Compania românească CryptoDATA Tech a lansat Tinker, un smartphone destinat pasionaților de jocuri și fotografie
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 oct 2020

Compania românească CryptoDATA Tech, ce s-a făcut remarcată prin revoluționarea pieței securității cibernetice, a lansat telefonul Tinker, un smartphone dedicat în special celor pasionați de fotografie și gaming.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înființată în anul 2013, CryptoDATA Tech reprezintă o companie cu capital 100% românesc ce activează în domeniul tehnologiei, având sediul central în București.

Compania a inovat piața securității cibernetice prin dezvoltarea celui mai puternic protocol de criptare - VoBP-ul [Voice over Blockchain Protocol], și prin implementarea acestuia în telefonul IMPulse K1, producând astfel cel mai securizat telefon mobil din lume la ora actuală.

Și de această dată, design-ul exclusivist și performanța la cel mai înalt nivel s-au reunit, însă acum pentru a revolutiona piața fotografiei și cea a gaming-ului din cadrul telefoniei mobile. Astfel că, noul telefon Tinker aduce specificații emblematice aferente acestor piețe la cel mai convenabil preț posibil. Mai mult, în contextul crizei pandemice actuale, tehnologia a devenit nu doar o unealtă utilă, cât un instrument absolut necesar pentru fiecare dintre noi. Prin lansarea acestui nou telefon, compania face un pas înainte în misiunea sa, aceea de a îmbunătății viață unei varietăți cât mai mare de oameni prin intermediul avansului tehnologic.

‘ În timpul acestei pandemii noi, echipa CryptoDATA, am învățat un lucru foarte important, și anume că este absoult necesar să fim conectați, iar acest criteriu este valabil pentru toate persoanele din lume. Pentru noi, digitalizarea reprezintă accesul total și necondiționat la tehnologie pentru orice persoană, fie copil, adolescent, sau adult din orice colț al lumii. Astfel că, încercăm să eficientizăm activitatea noastră pentru a putea dezvoltă produse cu performanțe ridicate și un cost scăzut, accesibile tuturor‘, a declarat Ovidiu Toma, CEO CryptoDATA

Dispunând de o camera impresionantă și de un procesor puternic, Tinker nu reprezintă doar un dispozitiv de comunicare, ci și un dispozitiv ce aduce fotografia și gaming-ul în prim plan, având un preț suficient de convenabil pentru a ajuta toți entuziaștii să își exercite pasiunile prin intermediul său.

Toate acestea au fost dezvăluite în dată de 2 octombrie la evenimentul de lansare al telefonului de către cei doi creatori de conținut Ionuț Dongo [Oase] și Larisa Costea, ce au avut la dispoziție,în prealabil, 6 luni pentru a testa caracteristicile smartphone-ului Tinker, fiecare în cadrul domeniului propriu de activitate, respectiv gaming și fotografie.

Puteți urmări atât declarațiile acestora, cât și intreagul eveniment de lansare atât pe pagină oficială de Facebook a companiei și pe canalul oficial de YouTube.

viewscnt
Afla mai multe despre
cryptodata tech
tinker