Compania românească de soft pentru industria turismului dcs plus, fondată de Cristian Dincă, deschide un centru IT în India

Compania românească de soft pentru industria turismului dcs plus, fondată de Cristian Dincă, deschide un centru IT în India
scris 28 oct 2020

Compania românească de soft pentru industria turismului dcs plus, înființată de Cristian Dincă, deschide al patrulea birou din afara România, în India.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Acesta este al cincilea birou al companiei la nivel global. În afara României, dcs plus mai are birouri în Brazilia, Emiratele Arabe Unite și Singapore.

dcs plus este unul dintre liderii globali în furnizarea soluțiilor IT pentru industria de turism și călătorii. Compania este prezentă pe mai mult de 50 de piețe la nivel global.

Compania franceză Generix Group, furnizor pentru Danone, Carrefour, FM Logistics, intră în România și lansează un centru IT CITEȘTE ȘI Compania franceză Generix Group, furnizor pentru Danone, Carrefour, FM Logistics, intră în România și lansează un centru IT

Biroul din Gurgaon, India, va avea rolul de hub IT regional. Guragon este considerat al doilea oraș ca importanță în domeniul tehnologic din India și unul dintre principalele 5 orașe în sectorul IT din regiunea Asia-Pacific.

"În contextul actual pentru industria turismului, tehnologia va avea un rol cheie în accelerarea revenirii, iar dcs plus trebuie să satisfacă nevoile post-Covid din sectorul turismului și călătoriilor prin tehnologia sa. Având în vedere multitudinea de talente din Gurgaon, care se adaugă echipei cu experiență din București, obiectivul companiei noastre este să venim în întâmpinarea nevoilor clienșilor și să dezvoltăm soft mai repede și mai bine", spune Cristian Dincă, fondator și CEO al companiei.

Înființată în 2002, dcs plus a atas, până acum, peste 6 milioane de dolari de la investitori.

viewscnt
Afla mai multe despre
dcs plus
cristian dinca
dcs plus india
dcs plus extindere