Compania românească DocProcess recrutează ingineri de la Oracle pentru centrul său de software din Grenoble

Compania românească DocProcess recrutează ingineri de la Oracle pentru centrul său de software din Grenoble
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2018

DocProcess, furnizor de servicii pentru digitalizarea și automatizarea proceselor operaționale (financiar, contabil, achiziții și logistică), deținut de antreprenorii români Liviu și Daniela Apolozan, a recrutat o echipă de ingineri software de la Oracle, divizia locală, pentru biroul pe care l-a deschis în Grenoble.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

DocProcess a deschis centrul de cercetare și dezvoltare software de la Grenoble în luna martie a acestui an, investiția inițială ridicându-se la 600.000 euro.

În prezent, compania are o echipă de circa 50 de angajați în România și Franța și pregătește extinderea acesteia.

“Dezvoltarea companiei este din ce în ce mai dinamică, vrem să intrăm pe piețele din Uniunea Europeană, și nu numai, și avem nevoie de o echipă extinsă pentru a susține acest proces. Dorim să lucrăm cu cei mai buni dezvoltatori de software pe care îi putem găsi atât în România, cât și în Franța”, spune Liviu Apolozan, CEO și coproprietar al DocProcess.

Un nou jucător: Compania americană Globalstar, furnizor la nivel mondial de servicii mobile de voce și date prin satelit, a intrat în România CITEȘTE ȘI Un nou jucător: Compania americană Globalstar, furnizor la nivel mondial de servicii mobile de voce și date prin satelit, a intrat în România

DocProcess are în prezent peste 3.200 de clienți la nivel global, printre care Carrefour, Cora, Leroy Merlin, Altex, Albalact, Covalact, Mondelez. 

DocProcess este o companie 100% românească, înființată în anul 2005 de familia Apolozan. Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 1,65 milioane de euro și estimează un nivel de 2,7 milioane euro în acest an.

DocProcess a digitalizat până în prezent peste 80 milioane de documente, fapt care se traduce prin salvarea a peste 8.800 de copaci, economisirea a 1.600 de tone de hârtie și reducerea amprentei de mediu cu 2.880 tone de CO2. 

viewscnt
Afla mai multe despre
docprocess
daniela apolozan