Compania singaporeză TDCX, intrată recent în România, vrea să atragă 400 milioane de dolari pe bursa de la New York

Compania singaporeză TDCX, intrată recent în România, vrea să atragă 400 milioane de dolari pe bursa de la New York
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 9 sep 2021

Furnizorul singaporez de servicii de outsourcing TDCX, intrat recent pe piața din România, vrea să atragă până la 400 milioane de dolari printr-o ofertă publică inițială la New York.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Compania a depus actele în vederea listării acțiunilor pe bursa de la New York sub simbolul “TDCX”.

Potrivit prospectului de listare, TDCX vrea să vândă acțiuni ADS (American Depositary Shares) în sumă de până la 400 milioane de dolari.

ULTMA ORĂ UiPath raportează din nou rezultate peste estimările analiștilor și urcă prognoza pentru anul fiscal 2022. A trecut însă pe pierdere, acțiunile scad CITEȘTE ȘI ULTMA ORĂ UiPath raportează din nou rezultate peste estimările analiștilor și urcă prognoza pentru anul fiscal 2022. A trecut însă pe pierdere, acțiunile scad

Numărul exact al acțiunilor și intervalul de preț țintit vor fi anunțate la o dată ulterioară.

TDCX a fost fondată la Singapore în 1995 de antreprenorul francez Laurent Junique, care este și singurul acționar al companiei, prin intermediul firmei Transformative Investments.

Compania oferă soluții de externalizare a proceselor de afaceri (BPO), având birouri în 10 țări și peste 13.300 de angajați. Principalii clienți sunt Facebook și Airbnb, cele două companii contribuind, împreună, cu circa două treimi la veniturile TDCX din 2020.

TDCX a intrat pe piața românească în luna februarie, când a deschis la București primul său birou din regiune și al doilea din Europa.

Reprezentanții companiei au anunțat la acel moment că vor să angajeze peste 100 de persoane pentru biroul din România în primul an de activitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
tdcx
ipo
listare bursa new york
servicii outsourcing
servicii bpo
oferta publica initiala