CORONAVIRUS Semnal global: CEO-ul Tim Cook le permite angajaților Apple să lucreze de acasă

CORONAVIRUS Semnal global: CEO-ul Tim Cook le permite angajaților Apple să lucreze de acasă
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2020

CEO-ul gigantului IT&C Apple, Tim Cook, le-a oferit angajaților din majoritatea birourilor globale ale companiei posibilitatea de a lucra de acasă, numind epidemia de coronavirus "un eveniment fără precedent"și "un moment de cumpănă", potrivit unui mesaj intern transmis de Cook salariaților Apple și obținut de Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cook le-a transmis angajaților să "se simtă liberi să lucreze de la distanță, dacă sarcinile de serviciu permit asta", în perioada 9-13 martie. Cu o săptămână înainte, Apple oferise această posibilitate salariaților săi din Seattle și Los Angeles.

Această politică HR a Apple urmează să se aplice "în zone cu o mare densitate a infecțiilor" cu coronavirus, respectiv în Santa Clara Valley și Elk Grove din California și Seattle, precum și în Coreea de Sud, Japonia, Italia, Franța, Elveția și Marea Britanie.

Cook a mai spus că, pe lângă încurajarea lucrului de acasă, Apple "face un efort major pentru a reduce densitatea umană și a se asigura echipele care lucrează la locațiile companiei că își pot derula activitatea în siguranță și dispunând de confort psihic", prin măsuri de "maximizare a spațiului interpersonal" și de curățare și dezinfectare "în profunzime"

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus lucru de acasa
epidemie coronavirus
apple tim cook coronavirus
angajati apple coronavirus lucru de acasa