Cum poate ajuta o soluție completă de comunicare afacerea unei firme medii sau mici

Cum poate ajuta o soluție completă de comunicare afacerea unei firme medii sau mici
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 7 oct 2016

Comunicarea este esențială pentru desfășurarea în condiții normale a activității firmelor și gestionarea eficientă a afacerilor. Acest lucru este atât de bine știu de toată lumea, încât a devenit un clișeu. Însă de soluția de comunicare aleasă poate depinde succesul unei afaceri, deoarece accesul rapid la informație face diferența între pierdere și profit. Omiterea unei informații sau pur și simplu lipsa acesteia împiedică o reacție rapidă a celui care a ignorant avantajele unor instrumente eficiente de comunicare și favorizează înregistrarea unei mari pierderi, în favoarea concurenților, care putea fi evitată dacă datele de conjunctură care i-au afectat businessul erau aflate la timp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O soluție de comunicare inadecvată poate conduce la eșecul unei tranzacții și la ratarea momentului oportun pentru a încheia o afacere. Practic, firmele care – în lipsa informației - nu reacționează rapid în fața oportunității pierd afacerea în favoarea concurentului care le va lua locul pe piață.

Iar cea mai bună soluție pentru a evita o astfel de situație este un pachet integrat, care grupează sub o singură umbrelă servicii care servesc toate nevoile de comunicare ale unui firme.

Nevoile de comunicare ale unei firme, chiar și cu numai câțiva angajați, sunt diverse. Să ne gândim la o pizzerie. Pentru a-ți desfășura activitatea eficient și a răspunde tuturor nevoilor ai nevoie să fii in contact permanent cu furnizorii, clienții și, bineînțeles, cu angajații.

Multi dintre aceștia, aflându-se în mișcare, vor comunica folosind telefonul mobil, fie pentru apeluri, fie folosind o aplicație de chat.

Și să nu neglijăm comunicarea cu clienții. O pizzeria își poate crește vizibilitatea brandului folosind cele mai importante canale de comunicare. Dacă vrei să fii aproape de potențialii clienți, trebuie să fii activ pe Facebook, Twitter și, dacă se poate, pe Facebook Messenger și WhatsApp. Pentru tinerii din ziua de astăzi poate fi mai comod să comande o pizza online decât prin telefon. Încă o dată, și în acest caz, internetul, atât fix, cât și mobil, este esențial.

În astfel de situații, spre deosebire de contractarea a câte unui serviciu pentru fiecare nevoie de comunicare în parte, o soluție integrată se poate dovedi mai ieftină și mai performantă pentru afacere.

O astfel de soluție, recomandată pentru toate tipurile de companii, inclusiv cele mici și mijlocii, este Vodafone Office Complet. Aceasta vine in sprijinul afacerilor oferind Internet fix și internet mobil alături de soluția de securitate Secure Net,

Minute naționale pentru toți angajații, apeluri nelimitate de pe telefoanele mobile către toate rețelele fixe și convorbiri nelimitate de pe fix în orice rețea mobilă națională și în orice rețea fixă națională și europeană.

În plus, oricare dintre cele patru opțiuni, cu prețuri care variază între 22 de euro și 59 de euro pe lună, aduc  gratuit si o tabletă echipată cu internet.

Toate informațiile despre soluția Vodafone Office Complet pot fi găsite aici.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone office complet