Cutia cu iPhone-ul din 2020 va fi mai săracă decât de obicei

Cutia cu iPhone-ul din 2020 va fi mai săracă decât de obicei
scris 29 iun 2020

Apple va include mai puține accesorii în cutia în care va livra noile iPhone-uri, pentru a reduce cheltuielile și a încuraja achiziționarea separată a acestora.

Analistul Ming-chi Kuo este convins că, anul acesta, din cutia cu care va fi livrat noul iPhone, vor lipsi două piese importante, care au însoțit mereu smartphone-urile Apple până acum.

Compania americană nu va mai include în pachet căștile EarPods. Este o decizie strategică din partea Apple, care încearcă astfel să crească vânzările de AirPods, sperând că utilizatorii se vor îndrepta către unul din modelele de căști fără fir ale companiei.

Microsoft își închide toate magazinele fizice. Serviciile pentru clienți - exclusiv online CITEȘTE ȘI Microsoft își închide toate magazinele fizice. Serviciile pentru clienți - exclusiv online

De asemenea, iPhone-urile de anul acesta nu vor veni împreună cu adaptorul necesar încărcării, ca până acum, ci doar cu cablul pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a alimenta telefonul de la un PC sau o priză cu USB. Ori pot cumpăra separat un încărcător, adăugând alți bani la prețul de achiziție al smartphone-ului.

La fel ca în cazul căștilor, Apple își poate rotunji veniturile prin vânzarea separată a încărcătoarelor.

Însă, mai există un avantaj. Prin eliminarea celor două accesorii, pachetul va deveni mai mic și mai ușor, iar în același transport vor avea loc mai multe telefoane. Astfel, Apple poate reduce costurile de livrare pentru noile iPhone-uri.

Conform analistului Chinez, decizia Apple are la bază creșterea costurilor de producție generată de trecerea la 5G. iPhone-urile de anul acesta vor și primele cu noul standard.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
apple
casti