Dacia România implementează un asistent virtual inteligent dezvoltat de DRUID

Dacia România implementează un asistent virtual inteligent dezvoltat de DRUID
Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 10:50

DRUID, compania specializată în soluții conversaționale bazate pe inteligență artificială, a implementat cu succes un asistent virtual pentru Dacia România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Punctul principal al proiectului este asistentul virtual dezvoltat pentru a înțelege și a răspunde la întrebările utilizatorilor cu o precizie asemănătoare celei umane. Prin convertirea propozițiilor în limba română din diverse tipuri de documente (Word, PDF, Excel, etc.) în interogări adaptate pentru sisteme, asistentul virtual recuperează și furnizează eficient informațiile relevante într-un limbaj natural.

VIDEO Apple va implementa funcții de AI la nivelul sistemelor de operare ale dispozitivelor sale CITEȘTE ȘI VIDEO Apple va implementa funcții de AI la nivelul sistemelor de operare ale dispozitivelor sale

Soluția include o platformă web ușor de utilizat pentru definirea și configurarea asistentului. Aceasta dispune de un modul propriu de înțelegere a limbajului natural care recunoaște intențiile și entitățile utilizatorilor și oferă instrumente pentru crearea, editarea și antrenarea răspunsurilor asistentului.

"Suntem extrem de mândri să colaborăm cu Dacia România. Acest proiect nu numai că evidențiază capacitățile noastre tehnologice, dar și dedicarea noastră pentru îmbunătățirea experiențelor clienților prin soluții bazate pe AI," a declarat Liviu Dragan, CEO al DRUID.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia românia
druid