DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, are o nouă conducere

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, are o nouă conducere

Stefan Schaffer

scris 29 mar 2021

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank de la București, specializat în principal în dezvoltarea de software pentru sectorul financiar-bancar, anunță numirea lui Stefan Schaffer pe poziția de Head of DB Global Technology.

Stefan Schaffer se alătură echipei de pe poziția de Head of Chief Information Office în cadrul diviziei „Technology, Data & Innovation Private Bank” a Grupului. Acesta are o experiență de 30 de ani în dezvoltarea de soluții IT pentru business. De-a lungul carierei sale, a dezvoltat produse și servicii IT pentru diferite companii, a coordonat proiecte de integrare de unități de business, precum și dezvoltarea de aplicații pentru gestionarea riscului și conformitate. În iulie 2020, s-a alăturat grupului Deutsche Bank după o experiență ca partener într-o companie multinațională din domeniul serviciilor profesionale, unde a fost responsabil de utilizarea tehnologiei în servicii anti-fraudă și conformitate.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

Stefan Schaffer deține o diplomă în matematică și informatică de la Universität Karlsruhe (în prezent Karlsruhe Institute of Technology).

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Stefan Schaffer își va exercita atribuțiile în parteneriat cu echipa locală de management și cu Paul Batog, care va prelua o serie de responsabilități de coordonare a centrului, în plus față de rolul actual de director al Departamentului de Achiziții Globale.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998.

În 2021, DB Global Technology va continua să își extindă echipa locală și să dezvolte proiecte noi. Centrul din București a atins pragul de 1.000 de angajați și colaboratori și continuă să își mărească echipa cu specialiști în tehnologii cloud, securitate informatică, networking și platforma SAP S/4HANA.

viewscnt
Afla mai multe despre
db global technology
deutsche bank
stefan schaffer