Deutsche Telekom lansează servicii 5G în șase orașe din Germania

Deutsche Telekom lansează servicii 5G în șase orașe din Germania
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2019

Deutsche Telekom va lansa anul acesta următoarea generație de servicii de telefonie mobilă 5G în șase orașe din Germania, începând cu Berlin, Hamburg și Bonn, și va extinde acoperirea la 20 de orașe anul viitor, a anunțat miercuri cel mai mare operator european de telecomunicații, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Deutsche Telekom va începe în marile orașe și va extinde apoi acoperirea în zonele mai puțin populate", se arată într-un comunicat al companiei, cu ocazia prezentării strategiei sale 5G.

INFOGRAFIC Industria IT, în topul celor mai profitabile investiții pentru companiile americane din România. Principalii jucători americani locali CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Industria IT, în topul celor mai profitabile investiții pentru companiile americane din România. Principalii jucători americani locali

În urma procedurii de licitație pentru atribuirea de licențe 5G, Germania a obținut suma de 6,55 miliarde euro, a anunțat recent Autoritatea de Reglementare a Telecomunicațiilor (BNetzA). Printre firmele câștigătoare se află Deutsche Telekom, Vodafone, 1&1 Drillisch, un operator virtual de telefonie mobilă controlat de United Internet, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche telekom
5g