Digi Mobil: Peste 1 milion de numere de telefonie mobilă au fost portate în rețea, din 2008 până în prezent

Digi Mobil: Peste 1 milion de numere de telefonie mobilă au fost portate în rețea, din 2008 până în prezent
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2017

Al patrulea jucător pe piața de telefonie mobilă din România, Digi Mobil, parte a grupului RCS&RDS, controlat de omul de afaceri Zoltan Teszari, a anunțat marți că, din octombrie 2008 - când a fost lansat serviciul de portabilitate - și până la începutul anului 2017, au fost portate în rețeaua Digi Mobil peste 1 milion de numere. Numerele portate au provenit de la ceilalți operatori de telecomunicații de pe piața din România, iar Digi Mobil devine furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Digi Mobil are în prezent peste 3 milioane de abonați, persoane fizice și juridice, în mai puțin de trei ani de la relansarea serviciului. În prezent, rețeaua 3G Digi Mobil acoperă peste 97% din populație, iar rețeaua 4G a atins o acoperire de 37%, scrie News.ro.

”Investițiile semnificative în dezvoltarea și extinderea continuă a acoperirii rețelei Digi Mobil 3G și 4G, tehnologiile de ultimă generație care au dus la îmbunătățirea calității serviciilor de voce și date mobile, dar și ofertele comerciale atractive ce răspund nevoii din ce în ce mai mare de trafic de date au avut un aport semnificativ la creșterea numărului de utilizatori din rețeaua de comunicații mobile a RCS & RDS”, arată compania, într-un comunicat.

Grupul anunță că va îmbunătăți permanent serviciile mobile, iar investiția în tehnologia 4G este prioritară, pentru a ajunge la cât mai mulți utilizatori cu aceasta.

Ce aduce nou următorul update important pentru Windows 10 CITEȘTE ȘI Ce aduce nou următorul update important pentru Windows 10

”Este un efort gradual și susținut pentru creșterea capabilitaților rețelei, 4G fiind următoarea tendință importantă pentru consumul optim de internet mobil. Astfel, vom putea să susținem fără nicio problemă creșterea de trafic a clienților actuali, precum și traficul noilor clienți care ne vor alege”, a declarat vicepreședintele RCS & RDS, Valentin Popoviciu.

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobilă din portofoliul RCS & RDS, operator de telecomunicații din regiune care furnizează servicii în România, Ungaria, Spania și Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi mobil
numere portate