Robert Downey Jr. va crea un serial despre inteligența artificială pentru YouTube

Robert Downey Jr. va crea un serial despre inteligența artificială pentru YouTube
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 mai 2018

Google a anunțat că YouTube va difuza în exclusivitate un serial despre inteligența artificială în care este implicat actorul american Robert Downey Jr.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serialul care va fi produs de soții Robert Downey Jr și Susan Downey prin casa lor de producție Team Downey va avea 8 episoade a câte o oră și vor fi disponibile anul viitor în cadrul YouTube Red.

Serialul, care încă nu a primit un titlu, îl va avea ca gazdă și narator pe actorul cunoscut în principal pentru rolul din Iron Man. Acesta va sta de vorbă despre inteligența artificială cu mai mulți experți, oameni de știință și chiar filosofi.

DESI 2018: România, codașă în Europa pentru al 5-lea an la integrarea tehnologiilor digitale în economie. Românii citesc și ascultă muzică online, dar cumpără puțin CITEȘTE ȘI DESI 2018: România, codașă în Europa pentru al 5-lea an la integrarea tehnologiilor digitale în economie. Românii citesc și ascultă muzică online, dar cumpără puțin

Scopul soților Downey este ca prin acest serial să exploreze felul în care inteligența artificială va transforma felul în care trăim și lucrăm. „Scopul nostru este să explorăm AI-ul într-un mod obiectiv și accesibil, dar în același timp curajos și distractiv” a declarant Susan Downey.

YouTube Red este un servici accesibil pe baza de abonament pentru care utilizatorii plătesc 12 dolari pe lună și primesc în schimb diverse facilități precum eliminarea reclamelor și un număr limitat de seriale originale.

În prezent, YouTube Red este disponibil doar în Australia, Corea, Mexic, Nouă Zeelandă și Statele Unite, însă compania americană a anunțat la începutul acestui an că există planuri pentru lansarea în peste 100 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
robert downey jr
inteligenta artificiala