Druid, parteneriat cu FAN Courier

Druid, parteneriat cu FAN Courier
scris 10 iul 2020

Druid, dezvoltator de chatboți înființat în 2018 de Liviu Drăgan, a încheiat un parteneriat cu FAN Courier prin care compania de curierat va adopta tehnologia Druid pentru dezvoltarea de chatboți și diversificarea canalelor digitale de comunicare cu clienții.

Parteneriatul presupune lansarea în prima fază a unui chatbot de tip FAQ găzduit pe site-ul FAN Courier, dar care va fi accesibil și prin Facebook Messenger, ca un canal suplimentar de interacțiune cu clienții.

CJUE: YouTube nu este obligată să furnizeze e-mailul, adresa IP sau numărul de telefon în cazul utilizatorilor care încarcă filme ilegal pe platformă CITEȘTE ȘI CJUE: YouTube nu este obligată să furnizeze e-mailul, adresa IP sau numărul de telefon în cazul utilizatorilor care încarcă filme ilegal pe platformă

Noul asistent virtual va fi disponibil clienților în mai puțin de o lună. În a doua etapă, suportul va fi extins spre clienții serviciului SelfAWB, care permite timp mai rapid de livrare, urmărirea statusului livrării pachetelor atât de către expeditor cât și destinatar, precum și importul și urmărirea a multiple AWBuri în cadrul expedițiilor complexe de marfă.

viewscnt
Afla mai multe despre
druid
fan courier