Easypost extinde serviciul click&collect la nivel național în parteneriat cu OMV Petrom

Easypost extinde serviciul click&collect la nivel național în parteneriat cu OMV Petrom
scris 25 iul 2016

În urma acordului privind planul de expansiune încheiat cu OMV Petrom, principalul său partener în segmentul de hosting, Easypost urmează să extindă serviciul de livrare a comenzilor online la nivel național. Astfel, pe parcursul următoarelor 12 de luni, serviciul își va largi aria de acoperire la 33 de județe, prin instalarea de automate de livrare în 115 locații OMV Petrom pe teritoriul României.

În prezent, Easypost operează terminale de livrare în 10 locații OMV Petrom pe raza municipiului București sub forma unui proiect demarat în luna ianuarie a acestui an. Decizia de extindere reflectă receptivitatea pieței locale de e-commerce pentru soluția propusă, precum și evoluția cererii pentru servicii alternative de livrare la punct fix.

Soluția aduce beneficii clare tuturor segmentelor din componența unui flux de e-commerce:

  • operatorii e-commerce pot oferta cel mai eficient serviciu de livrare în 24 de ore;
  • operatorii logistici pot optimiza semnificativ segmentul de costuri last mile;
  • clienții controlează integral momentul recepționării comenzii datorită regimului de lucru 24/7.

Implementări similare operează la scara extinsa în plan internațional [Amazon Locker, DHL Packstation, InPost Paczkomaty] și beneficiază de o rată de acceptare în continuă creștere în rândul clienților de e-commerce. Soluția tehnică Easypost este dezvoltată integral în România și reprezintă un concept adaptat nevoilor specifice pieței locale.

Easypost mulțumește pe această cale partenerului OMV Petrom pentru deschiderea și abordarea profesionistă, precum și pentru suportul acordat în desfășurarea testelor. Acordul privind expansiunea serviciului de livrare a comenzilor online reprezintă succesul unui efort comun de pionierat în piața de servicii logistice din România.

Easypost extinde serviciul click&collect la nivel național în parteneriat cu OMV Petrom

viewscnt
Afla mai multe despre
easypost
ecommerce
omv